Till salu/ Omplacering

Tillbaka till annonser

Här hittar du valpar över 6 månader samt vuxna hundar till salu eller omplacering.Stamtavlenamn Drömtorpets Sonny Boy never mind
Registreringsnummer SE31248/2020
Tilltalsnamn Zonny
Hårlag Powder Puff
Beskrivning
Efter moget övervägande och rådande omständigheter så har jag kommit fram till att jag måste placera om min Chinese Crested Dog ”Zonny”. Zonny är idag 17 månader och är en aktiv hane, han behöver stimulans för att må bra och fungera som bäst. Zonny är snäll och trevlig även om han nu som unghund testar sig fram. Han behöver ett nytt hem med vana av att hantera aktiva hundar. Ett nytt hem som inte är en lägenhet/radhus då han gärna ”pratar” och ”larmar”. Zonny lever nu tillsammans med både hund och katt. Barn kan fungera så småningom då han har fått sin plats i familjen, men han är idag inte van att bo med barn. Gillar du att träna med hundar? Kanske agility, rallylydnad, eller nosework? Då kan Zonny passa dig! Zonny har fin exteriör men är något stor, och säljs därför varken som utställnings- eller avelshund. Han är vaccinerad och har pass samt är försäkrad i Agria. Endast seriösa gör sig besvär att kontakta mig vid intresse och mer information.

Ägare Bitte From
Ort
Östersund
Telefonnummer 073-035 69 83
E-postadress bittefrom@hotmail.com
Länk ccpedigrees http://www.ccpedigrees.se/se/registry/147091/Dr.mtorpet.s+Sonny+Boy+never+mind.html


Stamtavlenamn Swerotts Exigent Need For Liquorice
Registreringsnummer SE61011/2020
Tilltalsnamn Echo
Hårlag Naken
Beskrivning
Echo är en ung kille som på snart 1 år som är uppfödd av mig. Söker nytt hem i form av ett fodervärdsavtal. Han är en underbar och mkt mild hund. Fungerar bra likväl med andra hundar och katter. Har gärna en kompis. Älskar barn (bor idag med min 4-åring) men blir stressad och ylar av barnskrik, så därav ej till småbarnsfamiljer. Söker dig som antingen är utställningsintresserad själv eller bor i närheten av Sthlm med omnejd så jag får ställa ut honom ibland. Allt enligt SKK’s och CCClub’s regler och avtal. Är fullt försäkrad + dolda fel försäkrad. Mail el Facebook som första kontakt. Fler bilder finns på www.facebook.com/swerotts.

Ägare Christine Törnqvist
Ort
Stockholm
Telefonnummer 0708515544
E-postadress Christine.tornqvist@gmail.com
Länk ccpedigrees http://www.ccpedigrees.se/en/registry/148885/Swerotts+Exigent+Need+For+Liquorice.html


Stamtavlenamn Yrar For your eyes only
Registreringsnummer SE27891/2020
Tilltalsnamn Stacy
Hårlag Naken
Beskrivning
Stacy behöver omplaceras. Vår underbara Stacy, 1,5år, behöver ett nytt hem pga. att ägaren utvecklat allergi mot hund. Stacy älskar skogspromenader och håller sig nära dig när hon är utan koppel. Önskvärt med boende där man har tillgång till natur, skog eller parkytor. Där kommer Stacy verkligen till sin rätt. Är mycket lojal och älskar att vara nära dig, helst i ditt knä. Är lite blyg och försiktig i början, blyg och försiktig vid nya kontakter. Med tid vänjer hon sig och knyter an. Hon är naturligtvis rumsren, vaccinerad, van att åka bil, van med både små och större barn. Älskar att man arbetar med henne exempelvis ”nose work” och lydnad. Önskvärt om du har tidigare erfarenhet av rasen. Behöver därför någon som har tålamod och som är trygg och lugn själv. Har inte provat att bo med annan hund.
Ägare Dawn Rawson
Ort
Uppsala
Telefonnummer 0709532519
E-postadress rawsondawn@gmail.com
Länk ccpedigreesStamtavlenamn Spotifly Fantastic Voyage
Registreringsnummer SE34097/2020
Tilltalsnamn Fenix
Hårlag Naken
Beskrivning
Född 2020-04-21 En fin, livsglad och känslig hane som behöver stöd och träning från sin ägare. Ska ej bo i storstad, litet samhälle funkar bra eller ute på landet. Han tycker barn är otäcka och undviker dem. Har tidigare bott med stor hund och det har funkat väldigt bra. I övrigt frisk och glad, leker fint med valpar och älskar att springa fritt på landet med flocken. Du som ägare ska ha mycket tålamod och kunskap/erfarenhet om hundars beteende och behov, samt ett positivt och glatt sinne för träning. Fullt vaccinerad och veterinärbesiktigas innan flytt. Fri prövningsrätt gäller och inga fodervärds avtal eller avbetalningar.
Ägare Katja Uddman
Ort
Eskilstuna
Telefonnummer 0730-583 914
E-postadress katja@kennelspotifly.se
Länk ccpedigrees http://www.ccpedigrees.se/se/registry/147504/Spotifly+Fantastic+Voyage.html