Hundtalang – Prispallen

Vi tackar alla deltagare och röstare för ert deltagande och engagemang! Och vi tackar givetvis också Juryn som gjort ett så fint jobb att utse vinnarna!

Juryns första val
Motivering:
Ett otroligt fint samarbete där båda hundarna utför flera svåra trix och moment. Allt utförs med stor glädje och total fokus. Båda hundarna kan göra flera av trixen (momenten) på avstånd vilket är en högre svårighetsgrad än att göra allt nära sin förare. Allt ser så lekande lätt ut och det fullkomligt stålar glädje och motivation om hundarna. 
Hon blev  även allmänhetens val nummer 2.

Juryns andra val
Motivering:
En otroligt söt, pigg och samarbetsvillig hund som gör en massa olika trix. Det strålar glädje och samarbetsvilja mellan hund och förare. Ibland blir det dock lite ”för fort” vilket ger ett litet ”flamsigt” intryck. Men med den glädjen och samarbetsviljan kommer det ekipaget att kunna gå mycket långt. Om de inte har provat på Freestyle skulle jag varmt rekommendera det och hoppas att vi får se dem ute på tävlingsbanorna framöver.
Dessutom knep hunden allmänhetens val , första plats

Juryns tredje val
Motivering:
En mycket gullig och pigg hund med bra kontakt med sin förare. Dock utför de endast ett trix och det är ett självlärt beteende som föraren utnyttjat. Med fortsatt träning kommer ekipaget att kunna gå långt och föraren kan säkert ”fånga” fler roliga beteenden och omvandla till trix. 
Dessutom knep hon allmänhetens val plats 3.