Röstningen av vinnare till Årets CCC Medlem 2020 är nu avslutad

Varje år utses en stipendiat och stipendiet delas ut till enskild medlem som på något vis utmärkt sig på ett positivt sätt som gynnar rasen, medlemmarna eller klubben.

Det kan t ex vara någon som gör mycket för rasen, för valpköpare, för andra medlemmar, främjar rasens anseende, lyfter rasen i olika tävlingsgrenar och så vidare.

Årets vinnare är nu framröstad och kommer presenteras på Årsmötet!
CCC gratulerar alla nominerade och Vinnaren av stipendiet!

Här nedan presenteras de nominerade

Röstningen är avslutad
Stipendiets vinnare presenteras på vårt årsmöte digitalt 13/3-21
De nominerade i bokstavsordning tillsammans med den text som angavs vid nomineringen

Agnes Thorlaksdottir – Utan Agnes jobb för klubben skulle vi inte vara där vi är idag!

Annika Berglund – Alltid hängiven och jobbar för rasen på evenemang men framför allt för det heroiska med att föda upp en prematurvalp från 56 gram till en nu lekfull pigg valp

Christine Claesdotter Törnqvist – Christine har inte bara lyckats med att avla fram supertrevliga och exteriört fina hundar. Hon har uppfostrat väl innan hämtning och ger köparna kontinuerligt tips och råd för att sköts hunden så bra som möjligt. Tack vare henne har vi nu den mest trevliga , väluppfostrade och exteriört fina hunden. Och tack vare hennes pepp och stöttning kommer vi visa honom i ringen så fort Corona är över. Hon förtjänar verkligen att bli årets medlem.

Marianne Lindström – Marianne är alltid vänlig, behjälplig, trevlig och ödmjuk. Det sitter aldrig fast och finns alltid tid för andra. Hon är ett stort stöd. Därför anser jag att hon är årets medlem.

Soile Lindberg – Som valpköpare till Soile är en lyckligt lottad, hon kan med stor kunskap och mkt erfarenhet ge många goda råd och tips. Hon ställer upp i vått och torrt med svar och finns alltid tillgänglig. Hennes avel bidrar väldigt positivt till rasen både exteriört och temperamentsmässigt. Soile är en riktig pärla och en viktig kunskapskälla inom rasen