Till Dig som vill bli medlem i Chinese Crested Club

• Fullbetalande: 300:-
  • Fullbetalande, ej boende i Sverige: 400:-
  • Familjemedlem: 75:-
  • Gåvomedlemskap: 150:- (Kan endast lösas av uppfödare i samband med valpkull)
    Gåvomedlemskap löses genom att maila medlem@ccclub.se
    namn, adress, telefon, epost samt personnummer för varje medlem
    Betalningen sätts in på klubbens konto 5569-2271
    Gåvobevisen skickas ut tillsammans med ett informationspaket samt senaste Kinesposten och ett gåvobevis där det framgår att du som uppfödare betalt Gåvomedlemskapet.

Alla Medlemsskap är löpande och giltigt i 12 månader och gemensamt för både ras- och specialklubb, Svenska Dvärghundsklubben

STÖD KLUBBEN – BLI MEDLEM

SKK hanterar våra medlemskap och skickar ut såväl inbetalningskort som medlemskort.
Klicka på texten ovan, välj Chinese Crested Dog i listen där det står välj hundras, och följ instruktionerna, anmälan och betalning sker direkt och ditt medlemskap är aktiverat! Enkelt och smidigt.

Har du frågor rörande ditt medlemskap, betalning eller övriga frågor
medlem@skk.se eller ring 08-795 33 44 (må-fre 10-12 & 13-15)
Ansökan om familjemedlemskap, adressändring och avslut av medlemskap görs via följande länk:
MEDLEMSANSÖKAN – familjemedlem/adressändring/avslut

Utlandsmedlemmar
MEMBERSHIP APPLICATION
FOREIGN MEMBER/CHANGE ADRESS/TERMINATION

OBS
För utlandsmedlemskap gäller även fortsättningsvis manuell betalning via överföring till klubben via bank. Fullbetalande 400:-, Familjemedlem 75:-. Överföringen ska vara gjord i svenska kronor och ni tar alla bankens avgifter. Maila oss namn, adress, postadress, land samt epostadress.

Foreign membership, payment should be made via money transfer in SEK, please make sure you cover all costs included in the transaction and please send an email with your full information including name, adress, postal adress, country and email adress. Prices for 2018 400SEK for full membership and 75SEK for familymembers (living on the same adress)

When paying from abroad:IBAN SE10 8000 0802 1800 4004 9348

Swift adress SWEDSESS

Några veckor efter att betalning har skett kommer du att få ditt medlemskort från SKK, om det inte kommer direkt via mail.
Du får också nästkommande Kinesposten
Se utgivningsschempa här: Kinesposten

Medlemskapet är gemensamt för specialklubben Svenska Dvärghundklubben, SDHK samt rasklubben Chinese Crested Club, CCC.

Mer information om SDHK hittar Du på deras hemsida http://www.sdhk.net

Bakgrund

Chinese Crested Club bildades 1991 som ett organ för ägare, uppfödare och övriga intresserade av rasen.

Ändamål

Klubben har till uppgift att tillvara ta rasens intressen, mentalt och exteriört, samt verka för god sammanhållning mellan kinesägare.

Medlemsförmåner

“Kines-Posten”

Som medlem får Du klubbtidningen 4 gånger/år, där kan Du som medlem ta del av information om rasen, reportage, insändare, tävlingsresultat och annonser.

“Årsboken”

Är en årssammanställning och utkommer under våren.

Du får som medlem rätt att deltaga på CCC:s och SDHK:s utställningar, för närvarande åtta/år. Du får också rätt att deltaga i olika aktiviteter såsom föreläsningar, kurser e dyl. som arrangeras antingen av regionombuden i den region Du tillhör eller av styrelsen centralt. Om regionombuden och dess verksamhet kan du läsa mer om i Kines-Posten.

Vi hoppas att Du ska får stort nöje av Ditt medlemskap och hälsar Dig välkommen till oss!