Kinesposten

KP-3 – 20 augusti – utgivning vecka 40

KP-4 – 1 november – utgivning vecka 50

Årsbok – 20 januari – utges till medlem vecka 13

Vill du läsa våra gamla tidningar? Klicka på Tidningsarkivet!

Annonser

Obs! För helsida gäller kompletta annonser/heloriginal på elektronisk form. Kompletta annonser i bildformat bör vara 300dpi eller högre för bästa tryckresultat. Gäller även inskickade bilder på elektronisk form.

Annonsera i 4 nummer, betala för tre! Förskottsbetalning gäller.

Hjälp med annonsen? Frågor om tryckkvalitet? Kontakta redaktören.

N.B! Please Make sure your material is in resolution 300dpi or higher. If you need help with your add, have questions about printing quality or any other questions regarding our advertising opportunities please contact our editorial staff at redaktor@ccclub.se

Annonspriser för medlemmar:

• Helsida: 400 kr
  • 1/2 sida: 200 kr
  • 1/4 sida: 100 kr
  • 1/8 sida: 50 kr
  • Vinnargalleri inkl ett foto (5 textrader): 35 kr
  • Championgalleri i Årsboken inkl ett foto: Gratis
  • Championgalleri i KP med foto: Gratis
  • Hanhundslistan 20kr (Gratis för uppfödare på uppfödarlistan)

Vilka regler som gäller kring vinnar-och championgalleriet kan du läsa längst ner på sidan.

Annonspriser för ej medlemmar eller företag:

• Helsida: 500 kr (SEK)
  • 1/2 sida: 300 kr (SEK)
  • 1/4 sida: 200 kr (SEK)
  • 1/8 sida: 100 kr (SEK)

BETALNING

Förskottsbetalning till: CCCs bankgiro 5569-2271
(ange noga vad betalningen avser, samt namn och adress

Företag:

Faktura skickas efter beställning av annons, var vänlig inkludera faktureringsuppgifter med din beställning.

Companies:

An invoice will be sent to you with payment instructions included. If you choose to pay in advance, please make sure to include your details with your material and order. We will send the invoice as soon as we processed your order.

Payments should be made to our bankaccount:

Swift/BIC: SWEDSESS

IBAN: SE10 8000 0802 1800 4004 9348

Vinnargalleriet- Kinesposten (KP)- 35 kr/hund
Gäller vuxna (+9 månader) hundar som har vunnit på officiell utställning eller tävling.

• En bild och max fem rader text.
  • Resultatet ska vara uppnått samma år som tidningen publiceras eller om det är taget i slutet av året i det följande årets KP.
  • Ett och samma resultat kan bara publiceras en gång.
  • Resultat du kan rapportera är:

Utställning- BIS-placeringar (även valpar), BIR, BIM, CERT, CACIB, Vinnartitlar

Agility- Pinne, uppflytt AGhD & AGD l, ll, lll

Nosework- Diplom, uppflytt NW l, ll, lll

Rallylydnad- Kvalificerande resultat, RLD N, F, A, M, Certifikat

Lydnad- Uppflyttningsresultat eller 1:a pris,  LD l, ll, lll

Freestyle/Heelwork To Music– Uppflyttningspoäng, FD l & ll, HtM l & ll, Certifikat
(Tävlar du i annan officiell hundsport räknas motsvarande merit som ovan nämnda)

Championgalleriet- Kinesposten (KP)- Gratis
Om din hund eller hundar från din uppfödning har blivit Champion på officiell utställning eller tävling kan du rapportera detta till Kinesposten.

• En bild och max fem rader text.
  • Championatet ska vara uppnått samma år som tidningen publiceras eller om det är taget i slutet av året i det följande årets KP.
  • Ett och samma Championat kan bara publiceras en gång i KP (får publiceras även i Årsboken).

Championgalleriet Årsboken- Gratis
Om din hund eller hundar från din uppfödning har blivit Champion, vunnit vinnartitel på officiell utställning eller tagit någon av de tävlingsmeriter som står under “Vinnargalleriet”  kan du rapportera det för publicering i Årsboken.

• Titeln ska vara uppnådd det år Årsboken gäller för.
  • En bild.
  • Text: Titel/titlar, Hundens registrerade namn, registrerade namn på föräldrar, uppfödare och ägare.