Årets Medlem 2019 – Catalina Gustafsson

Vi gratulerar Catalina Gustafsson som blev Årets Medlem 2019
Catalina valde att efterskänka stipendiet till klubbens rasdatabas – CCPedigrees – En otroligt generös gest

 

Vi vill också hylla alla nominerade – och de fina människor som valt att nominera och skrivit fina texter till de personer de nominerat.

Presentation av de nominerade utan inbördes ordning:

1. Ingela Dittmann – Ingela har arbetat aktivt för rasens bästa under alla år jag känt henne.
Hon gör det på ett mycket sympatiskt och empatiskt vis både i med och motgångar men alltid med rasens bästa i fokus.

2. Elin Gunnarsson – “Jag tycker Elin tillför mycket till rasen och delar med sig av sin kunskap.
Hon klargör många frågetecken och är otroligt duktig på att förklara det genetiska.
Hon är också en frisk fläkt som sprider mycket glädje och profession i ringarna.
Tycker hon är en given kandidat! ”

3. Catalina Gustavsson – “Catalina har på ett fantastiskt sätt lotsat fram sin hund i utställningsringarna under 2019.
Med sin stora kunskap om hur hunden kan visa sig på bästa sätt har framgångarna kommit.
Hon är alltid glad och hjälpsam och ger goda råd runt ringen och på handlerkurser.”

4. Sofi Hagström – Sofi är alltid positiv och trevlig, och har under flera år alltid försökt få fler att bli medlemmar till rasklubben. Hon talar alltid gott om klubben, om rasen och rasklubbens medlemmar. Hon är själv en god förebild som Chinese Crested-ägare genom att visa upp sina hundar på ett föredömligt sätt på flera olika tävlingar och träningar och det i hela Sverige. Hon tävlar och tränar Rallylydnad, Nosework, Agility och weightpull. Plus att hon är en flitig utställare! Hon försöker få fler att börja träna sina hundar, då hon vill att fler ska inse hur roligt det är för både hund och matte/husse!

5. Therese Jakobsson – Hon är en stor stjärna för rasen hon gör allt för sina hundar och för oss valpköpare med både tips och råd och finns alltid för oss både 2 och 4 benta.

6. Felicia Lemmeke – “Felicia är för mig som nummer ett, en fantastisk vän. Men hon är även en duktig uppfödare som tillsammans med sin mamma fått fram många fina och vinstrika hundar.
Hon är engagerad och motiverad i sitt jobb i styrelsen. Hon är redaktör för vår otroligt snygga klubbtidning. Hon är för sin unga ålder otroligt duktig, påläst och har stor erfarenhet inom vår ras.
Därför anser jag att hon förtjänar denna utmärkelse”

7. Marianne Lindström – Hon ÄR så trevlig representant för klubben, så är det bara.

8. Maria Magnusson – Maria är en mycket god representant i sin roll som uppfödare av rasen och medlem i rasklubben. Hon månar om sina hundar och uppfödning. Inte bara hälsa och exteriör utan även mentalbeskriver sina hundar genom BPH. Hon finns där för sina valpköpare, vänner och alla som intresserar sig för rasen. Hennes uppfödning är helt enkelt excellent med cert!

9. Agnes Thorlaksdottir – Agnes tänker alltid på hundarnas bästa. Hon finns där för alla som behöver hjälp och råd, om det så är i hennes uppdrag som klubbens ordförande, uppfödare eller vän. Hon har axlat sin roll som ordförande mer än väl och det är inget lätt uppdrag att ha. Hon välkomnar alla in i gemenskapen som en rasklubb behöver stå för. Förutom hälsa och exteriör på sina hundar har hon även BPH-beskrivit alla sina hundar.

10. Liselott Tjärnskog – För ett fint arbete med klubbens sponsring och ett brinnande intresse för att lyfta andra delar än utställningsdelen för rasen. 

11. Katja Uddman – Gjort ett stort arbete med BPH trots att hon själv haft det tufft.

12. Eva Van Baaren – Alltid positiv inställning, alltid hjälpsam och alltid med hundarnas bästa i focus!

13. Ann Vestman – Min valpköpare och vän Ann Vestman från Örnsköldsvik har verkligen lyft rasen Chinese crested i tävlingsgrenen Nosework. Hon har bevisat att rasen kan och vill jobba och de har synts på prispallen och genom detta fått många att få upp ögonen för rasen.