Omröstning Årets CCC medlem 2017

 

Agria Stipendiet 2017


Delas ut till enskild medlem som på något vis utmärkt sig på ett positivt sätt som gynnar rasen, medlemmarna eller klubben.
Det kan t ex vara någon som gör mycket för rasen, för valpköpare, för andra medlemmar, främjar rasens anseende, lyfter rasen i olika tävlingsgrenar och så vidare.
Nu är nomineringen över och här är de som är nominerade som nu går rösta på för att vi ska kunna utse en vinnare.

Kravet för att kunna vinna stipendiet är aktivt medlemskap i chinese Crested Club vid såväl nomineringen som vid utdelningen av stipendiet. 

Kravet för att kunna rösta är aktivt medlemskap i CCC
(Medlemskapen kontrolleras när röstningen avslutas). 

 

 

Röstningen pågår mellan 16/1-2018 - 31/1-2018.

Stipendiet delas ut på vårt årsmöte 24feb i Eskilstuna.

OMRÖSTNINGEN ÄR NU AVSLUTAD 
Tack för att ni röstat, vinnaren presenteras inom kort

Presentation av de nominerade:

1. Agnes Thorlaksdottir - Agnes jobbar hårt för rasen och vår klubb. Är värd en guldstjärna.

2. Anna Carlsson - Anna är en glad och pigg tjej som brinner för rasen Chinese Crested. Tränar sina hundar i Agility samt utställning. På sin fritid hjälper hon alltid andra människor med deras hundar. Hyr lokaler för träningar med hundar. Ordnar med pälsvårdskurser. Chinese Crested träffar. Svarar på frågor om rasen. Hjälper människor så de själva kan ta hand om sina hundar på bästa sätt. Och det bästa av allt, aldrig gör hon skillnad på människor. Alla vill hon hjälpa. Ett hjärta av guld. 💛

3. Felicia W Lemmeke - Trots sin unga ålder är hon otroligt engagerad i ChineseCrested rasen. Hon är väldigt noga med vilka gener som förs vidare så att rasen förblir positiv och stabil. Felicia lyckas få fram helt underbara Chineser, både nakna och puffar.

4. Gunilla Agronius - Finns ingen som gjort så mycket för rasen och rasklubben som Gunilla!!! 15 gånger årets uppfödare och ENDA uppfödaren av Chinese Crested som fått Hamiltonplaketten. 51 egenuppfödda Champions och mängder av styrelsearbete genom åren, så är hon mer än värd att bli årets medlem.

5. Ingela Dittman - För hennes arbete med att sprida kunskap om färger i vår ras. Hon är osjälvisk och generös med en stor portion tålamod och vilja att hjälpa andra. För att Ingela delar med sig och är öppen om allt. För att hon startat en grupp om färggenetik på FB.

 

6. Karin Håkansson - För att hon med sitt brinnande intresse för rasen engagerat sig och delat med sig av sina gedigna erfarenheter och kunskaper från andra raser i stora som små frågor till andra uppfödare och till sina valpköpare.

7. Katja Uddman - Katja lägger ner själ o hjärta för att lyfta fram BPH på ett fint sätt! För hennes engagemang i att få många Chinese Cresteds BPH beskrivna. För att hon med sitt brinnande engagemang för rasen ordnat med BPH. En uppfödare som lägger ner sin kropp och själ för att hennes och andras hundar ska ha det bra, Pushar o påminner, ger förslag och hjälper, Bangar inte för något även om det är bilavstånd, då tar hon bussen med 2 eller 3 eller hundar Och detta trots att hon är nyopererad och väntar på ännu en, ett större ingrepp så finns hon där i vått och torrt, Katja jobbar hårt för rasen, bl a att vi ska få flera Bph beskrivna kineser vilket är viktigt för vår ras.

8. Lena & Lena-Maria Blom - Chinopatas Kennel - Lena och Lena-Maria gör det där extra hela tiden. Dom finns tillgängliga hela tiden 24/7. Dom uppdaterar om valparnas utveckling nästan dagligen med bilder, film och personliga meddelanden. Informationen är mycket rak och ärlig, bra och dåligt! Dom svarar bara på det dom vet annars tar dom reda på fakta, UNDERBAR EGENSKAP. Fick så otroligt bra info om hur jag skulle ta hand om min lilla nakenfis, päls, rakning, öron mat mm. Finaste stickade tröjorna fick vi med hem! Så glad att jag fått verkligen hittat en kennel som verkligen sätter mig som valpköpare och min valp i centrum. ❤️ Tack fina Chinopata’s kennel.

 
9. Madelene Eriksson - Madde, den goa glada som far runt & fotar på våra specialer och sammanställer vår fantastiska medlemstidning förtjänar helt klart att uppmärksammas. Aldrig att man ser några sura miner, trots att hon har ”häcken full” med jobb hästar hundar och detta ideella arbete. Utan Madde skulle vi inte ha denna unika ”Kinespost” vi har.

10. Marianne Lindström - För sitt otroliga egemang för klubben och dess medlemmar fixar och trixar för att allt ska bli så bra som möjligt

11. Åsa Nilsonne - För att hon så helhjärtat går in för rasen, för klubben och genom sitt engagemang bidrar till god stämning och hjälper till öka intresse och förståelse för rasens mångsidighet