Rasklubbskonferens 2018

Chinese Crested Club anordnar Rasklubbskonferens 2018

Vi önskar er alla varmt välkomna till två dagar av intressanta föreläsningar, god mat, trevliga givande diskussionsmöjligheter och såklart vår Klubbmiddag.

Konferensen hålls i anslutning till klubbens årsmöte så passa på att förena nytta med nöja och anmäl er nu. På plats finns merparten av styrelsen samt förhoppningsvis ett stort antal medlemmar som vill lära sig mer om vår ras, hur den sköts och mycket mycket mer.

Alla måltider äts i Vilstas restaurang som ligger på gångavstånd från konferenslokalen som finns i Sporthotellets huvudbyggnad. Fika serveras i anslutning till konferenslokalen.

Anmälan sker via följande länk:    Anmälningsformulär!

Passa på att lösa ditt medlemskap för 2018 innan anmälan för att få det billigare priset.
Medlemspriset gäller för medlemmar som har medlemskap för 2018.

Betalning görs till bank-giro 5569-2271 alt via swish 123 312 49 22.
Märk betalningen noga med "RASKLUBBSKONFERENS 2018" och det namn bokningen gäller!
Betald bokning = garanterad plats Antal platser är begränsat och först till kvarn gäller.

Missa inte anmäla till Klubbmiddagen, vi utlovar en rolig kväll med god mat och trevligt sällskap.

Boende finns att boka via vilsta sporthotell som erbjuder såväl hotellrum som stugor och platser för husvagn/husbilar. Boka tidigt för de har begränsat antal rum och klubben har inga reserverade rum.

Har ni frågor runt anmälan, betalning, medlemskap etc kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.">

1konferens2018

konferens2018program