Varje år utses årets Agria stipendiat

Stipendiat ut till enskild medlem som på något vis utmärkt sig på ett positivt sätt som gynnar rasen, medlemmarna eller klubben. Det kan t ex vara någon som gör mycket för rasen, för valpköpare, för andra medlemmar, främjar rasens anseende, lyfter rasen i olika tävlingsgrenar och så vidare. Nu är nomineringen över och här är de som är nominerade som nu går rösta på för att vi ska kunna utse en vinnare.

Kravet för att kunna vinna stipendiet är aktivt medlemskap i chinese Crested Club vid såväl nomineringen som vid utdelningen av stipendiet.

Kravet för att kunna rösta är aktivt medlemskap i CCC (Medlemskapen kontrolleras när röstningen avslutas).

Rösta här ->RÖSTNINGSLÄNK

Rösta fram Årets CCC medlem 2018

Röstningen pågår mellan 16/1-2019- 31/1-2019.

Stipendiet delas ut på vårt årsmöte 23feb i Eskilstuna.

Presentation av de nominerade: 1. Alexandersson Jean T – Tomas tar så fina bilder på hundarna bla på utställningar. Han fångar det vackra i chinese crested dog på bild.

2. Carlsson Anna – Anna Carlsson sprider en sådan glädje med rasen Chinese Crested i många sammanhang, tex Pälsvård, Artiklar, Agility, Rallylydnad, Utställning, listan kan göras lång. Hjälper både gamla och nybörjare med sina Chinese Crested i vardagen. Finns alltid där för rasens bästa. Därför tycker jag att hon är en utmärkt kandidat för rasens bästa.

3. Friman Sabina – En tjej med ett mkt stort hundhjärta.

4. Lindberg Soile – Jag vill nominera Soile för hennes breda engagemang för rasen. Det är styrelse uppdrag i klubben, regionombud, BPH, utställning och uppfödning.

5. Lindström Marianne – Marianne är en virvelvind av projekt och vilja! Hon har alltid tusen bollar i luften och har en ambition som heter duga. Hon har inte varit kassör i rasklubben så många år men har nog aldrig möt någon så minutiös precision när det kommer till siffror. Utöver den posten tar hon på sig många andra projekt, både i klubben och i det privata. Hon har så mycket vilja! Om Marianne hade fått bestämma hade dygnet minst haft 48 timmar eller mer, det finns ju så mycket att göra! Även om viljan finns så har vi alla begränsat med tid, men Marianne klämmer ur minsta lilla droppe av dygnet även om hon nog mått bra av att slappa på soffan någon gång nu och då. Det är en ynnest att få ha henne i rasklubben och jag hoppas att hon stannar många år till, därför vill jag nominera Marianne till årets CCC medlem!

6. Thorlaksdottir Agnes – Att Agnes brinner för rasen finns det ingen tvekan om! Hon har lagt ner många år som Ordförande i klubben, vilket utåt sett kanske kan se ganska glamouröst ut, men jag vill passa på att påpeka att det är en oerhört tung post som hon axlat och hon har inte valt att göra det lätt för sig! Jag kan inte ens nämna alla projekt hon varit drivande eller alla aktiviteter hon deltagit i eller tagit initiativ till. Hon har vigt en stor del av sitt liv till CCC och ska bära sin titel med heder. Utan hennes drivkraft hade klubben inte varit ens i närheten av så bra som den är idag! Därför vill jag nominera Agnes Thorlaksdottir till årets CCC medlem!

7. Wiktorsson Josephine – Josephine har många år varit regionsombud för Västerbotten, vilket hon fortfarande är. Hon anordnar aktiviteter och håller sig ajour med hundrelaterade aktiviteter i närområdet som hon delar med sig till andra. Jossan är en person som alltid ställer upp, en person som vill bidra och hjälper till. Hon har hjärtat på rätt ställe och hennes hundar står alltid i första rummet! I mina ögon är Jossan årets CCC medlem då hon även under en svår tid ger hundarna, sina vänner och rasen sitt allt.

8. Woxberg Lindsjö Lotta – Lotta har skrivit en otroligt bra bok om vår ras chinese crested dog. Hon har ett fångat rasen väl både i ord och bild.

 

Integritetsinställningscenter

Avsluta ditt konto?

Ditt konto kommer att avslutas och all din data kommer att raderas permanent och kan aldrig återskapas. Är du säker på att du vill fortsätta?